пʼятниця, 26 березня 2021 р.

 До уваги учнів школи та їхніх батьків

❗❗❗❗❗
Відповідно до пункту 3 протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 23 лютого 2021 року № 6 щодо забезпечення посилення протиепідемічних заходів, протокольного рішення позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 19 березня № 4,🔴🔴 організувати дистанційне навчання для здобувачів освіти 1-8 класи у період з 2️⃣9️⃣. 0️⃣3️⃣по 0️⃣9️⃣. 0️⃣4️⃣. 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣року. 📳📴📱📲📲📲💻💻💻🔌🖥️🖨️⌨️🖱️🖲️📙📙
Працюємо за допомогою онлайн ресурсів Viber, Viber чат, Zoom, офіційного сайту закладу, особистих блогів вчителів щодо дистанційного навчання. Розклад занять не змінено. Наше завдання – залучити усіх здобувачів освіти до роботи. Тому, у разі відсутності у учня гаджетів, комп’ютера, інтернету, за узгодженням з класним керівником, вчителі надаватимуть консультації у телефонному режимі, через СМС з завданнями з предметів на кожний конкретний день за розкладом.
Нагадуємо, що організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється у межах робочого часу педагогічних працівників згідно затвердженого навчального розкладу.
Просимо дотримуватися зазначеного порядку, толерантності та взаєморозуміння у спілкуванні.
Будьте всі здорові, бережіть себе й своїх дітей. Проводьте бесіди щодо профілактики дитячого травмування у побуті, формуйте у дітей навички здорового способу життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар